Online hirdetési és marketing megoldások kisvállalkozásoknak

Marketing megoldások

Nézze meg, mi mindenben lehetünk Ön és vállalkozása segítségére!
Go to Keresőoptimalizálás, keresőmarketing, SEO

Keresőoptimalizálás, keresőmarketing, SEO

Ügyfelei a Google keresőjét használva keresnek, rendelnek, vásárolnak. Mi segítünk, hogy a vásárlók Önt találják meg az előkelő, pénzt hozó, első helyek valamelyikén!

Go to Google AdWords hirdetések

Google AdWords hirdetések

Megtervezzük, elindítjuk és felügyeljük Google AdWords hirdetéseit, kampányait, hogy azok a lehető legnagyobb forgalmat eredményezzék adott költségek mellett.

Go to Facebook rajongói oldal kezelés

Facebook rajongói oldal kezelés

Segítünk egy olyan Facebook rajongótábor, online közösség felépítésében és gondozásában, amelyből később potenciális vevői vagy ügyfelei kerülnek ki!

Go to Facebook fizetett hirdetések

Facebook fizetett hirdetések

Facebook hirdetések révén növelheti rajongótáborát, a környező régióban, vagy az egész hálózaton. Növelheti az elért személyek számát, hirdetheti termékeit, szolgáltatásait.

Weboldal készítés, webfejlesztés

Megtervezzük, elkészítjük, felügyeljük, és folyamatosan gondozzuk a mai divatnak megfelelő, keresőbarát, külön mobil oldallal rendelkező, felhasználóbarát, interaktív weboldalát.

Grafikai tervezés, arculat tervezés

Elkészítjük vagy felfrissítjük teljes céges arculatát. Megtervezzük cége logóját, elkészítjük névjegykártyáját, prospektusait, szórólapjiat, esküvői, ballagási meghívóját, üdvözlő kártyáját!

Márkaépítés, márkaismertség

Erősítse meg, tegye ismertebbé márkanevét. A brandingnek köszönhetően márkája azt a szerepet tölthetibe rajongói szívében, amit Ön szeretne, hogy betöltsön.

Hírlevelezés, direkt marketing

Meglévő adatait felhasználva, vagy teljesen újakkal dolgozva kialakítjuk levelező listáját, mely tagjait hírlevelek, direkt marketing levelek küldésével vonjuk be vállakozás életébe.

Rólunk

Amiért összeállt az AdSolute csapata
Sikeres munkához parnerekre van szükség

Kik vagyunk? Fiatal marketing és design szakemberek, akik kreativitásukat és a modern eszközök kínálta, online maketing lehetőségeket kívánják megismertetni a sikerességet és folyamatos fejlődést szem előtt tartó hazai kis- és középvállalkozások képviselőivel. Mit csinálunk? Segítünk bármilyen, ötlet, kérés megvalósításában, legyen szó weboldal készítésről, vállalkozására szabott online hirdetési megoldásokról, Facebook oldala elindításáról, üzemeltetéséről, vevőszerzésről, keresőoptimalizáslásról. Megtervezzük és kialakítjuk céges arculatát, elkészítjük egyedi logóját, névjegykártyáját.

Kapcsolat

Tegye meg az első lépést, vegye fel Velünk a kapcsolatot!